تور ارمنستان

اژانس گردشگری

تور ارمنستان

اژانس گردشگری

غذا های سنتی قشم

کباب بز قشم

یکی از غذا های بسیار خوش طعم و پرطرفدار در قشم کباب بز است که طعمش لیذ ترین طعم کباب برای مهمانان تور قشم که این کباب را امتحان کرده اند می باشد. در سفرتان با تور قشم هنگام سفارش این کباب حتما تعداد زیادی سفارش دهید بی شک از طرفداران پر و پا قرص کباب بز خواهید شد.

برای سفارش کباب بز سه انتخاب دارید:

1: رستوران واقع در منطقه گیاهدان

2: رستوران در نزدیکی میدان شهدا

3: رستوران روبروی مرکز خرید سام و زال

موفلک_غذای سنتی قشم

گندم دلانده (گندم یا جو پرک شده) را در دیگ برشته مى‌ کنیم تا رنگ آن قهوه‌ اى شود. بعد گندم‌ هاى برشته را مانند برنج در آب مى‌ خیسانیم.پیاز هاى خرد شده را کمى تفت مى‌ دهیم و بعد به آن زردچوبه اضافه مى‌ کنیم. پوست و استخوان ماهى را که از قبل در آب نمک و زرد چوبه جوشانده‌ ایم جدا کرده و با پیاز سرخ مى‌ کنیم و آبى که ماهى را در آن جوشانده‌ ایم به ماهى و پیاز سرخ شده اضافه مى‌ کنیم هنگامى که آب جوش آمد گندم‌ هاى خیس شده را به آن اضافه مى‌ کنیم و صبر مى‌ کنیم تا کاملاً آب آن بخار شود و دم بکشد. هنگامى که در حال دم کشیدن است مى‌توانید مقدارى تخم گشنیز را روى گندم‌ ها بپاشید.

موفلک از غذا های پرطرفدار قشم است و بسیار خوش طعم است. با سفر با تور قشم می توانید این غذای خوش طعم را امتحان کنید و یک مزه به یاد ماندنی را از سفر خود به قشم در خاطر خود و عزیزانتان نگه دارید.

چار دویی-غذای سنتی قشم

گوشت قرمز و یا گوشت ماهى جوشانده را له مى‌ کنیم و آب آن را مى‌ گیریم تا کاملاً خشک شود بعد آن را با سبزى معطر (گشنیز، شوید، شنبلیله) لیمو عمانى، ادویه، پیاز خرد شده سرخ مى‌ کنیم و آبى که ماهى را در آن جوشانده بودیم مى‌ گذاریم تا بجوشد و برنج را به آن اضافه مى‌ کنیم. قبل از اینکه دم بکشد، به موادى که قبلاً آماده کرده بودیم تخم‌ مرغ اضافه مى‌ کنیم و مواد آماده را روى برنج مى‌ ریزیم و صبر مى‌ کنیم تا پخته شود و دم بکشد. بعد از این که دم کشید آماده سرو شدن است. 

این غذا از غذا های خوش طعم و رنگ قشم است و طرفداران زیادی دارد. شما با انتخاب تور قشم برای سفر به این جزیره زیبا می توانید این غذا را امتحان کنید و لذت ببرید.

چار دویی-غذای سنتی قشم

خوراک ماهى متوتا یا حسینه-غذای محلی قشم

ماهى متوتا یا حشینه بیشتر براى تهیه مهیاوه (نوعى سس ماهى است که روى نان محلى زده مى‌شود) استفاده مى‌شود. گاهى سر و دم متوتاى تازه را جدا مى‌ کنند و شکمش را پاک کرده و در روغن و پیاز داغ سرخ مى‌ نمایند و گاهى هم آب تمر هندى یا رب گوجه‌ فرنگى و فلفل سبز به آن اضافه مى‌کنند و گاهی نیز با برنج هم سرو می شود. این غذا با این که با مواد کمی تهیه می شود اما از غذا های بسیار خوشمزه و لذیذ قشم به شمار می آید. حتما در سفر خود به قشم با تور قشم این غذا را یک بار امتحان کنید.

برنج دیشو-غذا های سنتی قشم

مقدارى شیره خرما را در آب حل مى‌ کنند تا رقیق شود و آن را در قابلمه روى گاز مى‌ گذارند تا کاملاً جوش آید، آب برنجى را که قبلاً خیسانده‌ شده است را گرفته و آن را در آب و شیره جوش آمده مى‌ ریزنند تا آب بخار شود و دم بکشد (پلو شیرین) این پلو را با ماهى تلال برشته شده یا سرخ شده استفاده مى‌کنند. پلو شیرین یا برنج دیشو یکی از غذا های پر طرفدار قشم است که با ماهی بسیار طعم لذیذ و خوش مزه ای را پیدا می کند.

برنج دیشو در اکثر رستوران های شهر قشم سرو می شود و طرفداران زیادی را در قشم دارد. شما نیز می توانید در سفر خود به قشم با تور قشم به رستوران های قشم سر بزنید و این غذا را امتحان کنید مطمئنا از طرفداران این غذا خواهید شد.

برنج دیشو-غذا های سنتی قشم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.